Online

Lunch & Learn: ‘Zijn uw algemene voorwaarden aan een update toe?’

04 maart 2021 12:00
Lunch & Learn: ‘Zijn uw algemene voorwaarden aan een update toe?’

Ondernemingen besteden vaak te weinig aandacht aan het opstellen en de inhoud van hun algemene voorwaarden. Bovendien is het wetgevend ondernemingslandschap recent veel gewijzigd, wat meteen vragen doet rijzen of uw algemene voorwaarden nog up-to-date zijn.

In dit webinar bespreken wij de impact van de nieuwe b2b-wet en het wetsvoorstel van 16 juli 2019 tot invoeging van boek 5 ‘Verbintenissen’ in het nieuw Burgerlijk Wetboek op uw algemene voorwaarden. Welke van deze veranderingen eisen uw bijzondere aandacht? Moeten uw algemene voorwaarden worden aangepast?

Dit webinar geeft u de essentiële informatie over het opstellen, dan wel het updaten van uw algemene voorwaarden.

Praktische
donderdag 4 maart 2021 van 12 tot 13.30 uur  | inschrijven mogelijk tot maandag 1 maart
gratis deelname
De link wordt u bezorgd bij bevestiging van de inschrijving.
Indien u geen link heeft ontvangen binnen twee à drie dagen na uw inschrijving, gelieve contact (via 050/83 20 38 – seminaries@marlex.be) met ons op te nemen.

ITAA-erkenningsnummer: B0706/2020-03
Webinar van 04-03 is erkend voor 1 uur 30 minuten

Sprekers
Lobke Pottie
Lobke heeft zich gedurende haar professionele loopbaan gespecialiseerd in het vennootschaps- en het handelsrecht, alsook in het fiscaal recht. Ze behaalde in 2010 het diploma master in de rechten aan de Universiteit Gent en volgde daarna nog een bijkomend postgraduaat in het fiscaal recht aan de Vrije Universiteit Brussel in 2016, alsook een postgraduaat in het vennootschapsrecht aan de Brugge Business School in 2016.

Fay Reyaert
Fay behaalde haar Master in de Rechten in 2019 aan de Universiteit Gent en begon kort daarna haar stage bij Marlex. Ze is vooral actief in het ondernemingsrecht.