Exclusieve infokrant voor de cijferberoepers

Marlex onderscheidt zich van andere kantoren door meer te zijn dan advocaten. Wij staan zowel de onderneming als haar accountants, boekhouders en financieel adviseurs bij met juridisch vakmanschap, niet als externe adviseurs, maar als betrokken partner. Om de best mogelijke oplossing voor een welbepaalde cliënt te kunnen aanbieden, zien wij het als een noodzaak hierbij zeer nauw samen te werken met de accountant, boekhouder of financieel adviseur van de onderneming.

Binnen het kantoor wordt gewerkt met diverse teams van advocaten met elk hun expertise, waardoor er niet alleen vlug kan geschakeld worden, maar u ook voor wat betreft alle juridische kwesties waarmee u te maken krijgt, bij ons terecht kunt. Doordat wij experts hebben in elk domein fungeren wij vaak als eerste hulplijn voor de cijferberoepers indien er specifieke juridische problemen optreden in hun dossiers.

Met deze krant delen wij graag juridische info die ook binnen uw dagelijkse werking als cijferberoeper aan bod kan komen. Contacteer ons gerust voor bijkomende inlichtingen.

Exclusieve infokrant voor de cijferberoeper Download hier de krant