Marlex bouwt verder aan de toekomst … in Brugge én in Gent

“Als legal architects zijn we meer dan advocaat en gaan we verder dan louter het juridische aspect. We bouwen mee aan de toekomst van uw onderneming…”

… En dat doen we vanaf nu ook in Gent

Al sinds de start van Marlex staan we onze klanten met raad en daad bij in ons kantoor te Brugge. Marlex is echter niet blijven stilzitten en is doorheen de jaren blijven groeien. Zo kunnen we vandaag met veel trots de deuren openen van een tweede kantoor in Gent. De sleutels van het nieuwe kantoor werden vorige week in ontvangst genomen en het resultaat mocht er zijn.

Wij bouwen verder

“De droom is groot, het talent is er en wij lopen de extra mijl. Aan het einde maakt dat wel het verschil.”

De legal architects van Marlex staan voor: een dynamisch team met een passie voor hun werk, veerkracht en een positieve drive. De opening van een nieuw kantoor kadert perfect in de visie om onze klanten een nog betere dienstverlening te kunnen aanbieden én dit dichter bij huis.

Met de opening van een nieuw kantoor sluiten we ook aan bij de tendens van vele bedrijven om meerdere vestingen of werkstations te openen, dit teneinde de flexibiliteit en efficiëntie te vergroten. Na een zitting in Gent, Brussel of Antwerpen, kunnen onze medewerkers perfect verder werken vanuit ons kantoor te Gent, met een enorme tijdswinst. De digitalisatie versterkt die tendens.

Ook in de toekomst blijven we verder bouwen en we hopen dit samen met u te kunnen doen.

Benieuwd naar ons nieuwe kantoor en wat we voor u kunnen betekenen?

  • Adres: Rijvisschestraat 124, 9052 Zwijnaarde
  •  Routebeschrijving:
    • Neem de E40 richting Gent
    • Neem de afrit 14 Sint-Denijs-Westrem
    • Rij verder op de Kortrijksesteenweg