Marlex bloeit!

Met de lente in zicht, staat ook Marlex in bloei. In de loop van januari en februari startten Nick De Wint, Frederike Moortgat en Daan Vandenbroucke. Graag stellen we ze even aan je voor.

Nick De Wint zorgt als jurist voor versterking binnen het omgevingsrecht. Nick heeft een zeer ruime expertise in deze materie, met een bijzondere focus op de handhaving binnen ruimtelijke ordening. Hij was jarenlang vaste raadsman van het Vlaamse Gewest in dergelijke dossiers. Nick is gedurende een twaalftal jaar actief geweest aan de balie en werkte de laatste periode als jurist bij Provincie West-Vlaanderen.

Ook Frederike Moortgat zal ondersteuning bieden aan de tak omgevings- en vastgoedrecht. Ze heeft een achttal jaar ervaring aan de balie en zal bij Marlex als juriste werken.

Daan Vandenbroucke begon begin februari met zijn stage bij Marlex. Hij heeft een uitgesproken interesse in het omgevingsrecht, maar wil in het begin ook graag eens proeven van een aantal andere materies. We kijken ernaar uit om hem verder te begeleiden in z’n stage.

Veel succes aan deze drie nieuwe toppers en welkom in het team!

Auteurs
Daan Vandenbroucke
Daan Vandenbroucke