Marlex, Dirk Martensstraat 23, 8200 Brugge

Week van de Bedrijfsoverdracht – Tips & Tricks: Hoe een bedrijf overnemen/overlaten?

24 oktober 2019 18:00
Week van de Bedrijfsoverdracht – Tips & Tricks: Hoe een bedrijf overnemen/overlaten?

De Week van de Bedrijfsoverdracht vindt elk jaar plaats in de week voor de herfstvakantie. In het kader van deze themaweek organiseert Marlex op donderdag 24 oktober 2019 een infosessie over “Hoe een bedrijf overnemen/overlaten?” met aansluitend een netwerkmoment. Het doel van deze infosessie is u bewust te maken en te informeren over de verschillende aspecten van een bedrijfsoverdracht (Hoe ziet een parcours van bedrijfsoverdracht er concreet uit? Welke transactiedocumenten komen er aan bod bij een bedrijfsoverdracht? Wat zijn reps & warranties? enz.)

Bent u van plan om uw bedrijf over te laten of om een bedrijf over te nemen en wilt u weten hoe u dit praktisch moet aanpakken? Kom dan zeker naar onze infosessie met tips & tricks “Hoe een bedrijf overnemen/overlaten?” waarbij Mr. Marc D’hoore, advocaat met meer dan 25 jaar ervaring in M&A-transacties van zowel kleine als middelgrote ondernemingen, u de nodige toelichting zal verschaffen.

Deze infosessie met aansluitend netwerkmoment is gratis, maar voorafgaandelijke inschrijving is vereist. Inschrijving gebeurt door te mailen naar seminaries@marlex.be tegen uiterlijk woensdag 23 oktober 2019.

Programma:
vanaf 18.00 uur: onthaal
van 18.30 tot 19.45 uur: Tips & Tricks: “Hoe een bedrijf overnemen/overlaten?”
van 19.45 tot 20.30 uur: netwerking

Praktisch:
Datum: donderdag 24 oktober 2019 van 18 tot 20.30 uur (catering voorzien)
Locatie: Marlex, Dirk Martensstraat 23, 8200 Brugge
Deelname: gratis
Inschrijven mogelijk tot en met woensdag 23 oktober

Sprekers
Marc D'hoore
Marc D'hoore
Stijn Berlamont
Stijn Berlamont
Gregory Vermaercke
Gregory Vermaercke
Elke Malfait
Elke Malfait