Evelien Dhiedt over haar eerste maanden bij Marlex

“Na enkel jaren gewerkt te hebben als externe auditor, ben ik in de loop van januari 2019 gestart als advocaat-stagiaire bij Marlex.

Als beginnend advocate is Marlex een zeer boeiende leeromgeving. Je krijgt er de kans om samen te werken met uitstekende advocaten. Werken bij Marlex is werken binnen een multidisciplinair team dat gepassioneerd is door het ondernemingsrecht in de brede zin van het woord. Na twee maanden werkzaam te zijn binnen het kantoor, ben ik er nóg meer van overtuigd dat Marlex een professionele opleiding biedt aan jonge advocaten om uit te groeien tot veelzijdige experts. Bovendien word je bij Marlex gestimuleerd om je eigen professionele pad te volgen. Wat mij betreft, vind je nergens een meer motiverende werkplek.

Meteen voelde ik mij op mijn gemak op kantoor. Je wordt omringd door een team van gedreven advocaten en medewerkers die je met de glimlach wegwijs maken in de wereld van de advocatuur. Het valt op dat Marlex een zeer hecht kantoor is en dat collega’s altijd met vragen bij elkaar terecht kunnen, wat de kwaliteit van het werk zeker ten goede komt.

Hoewel er hard wordt gewerkt bij Marlex, is er ook ruimte voor ontspanning en plezier. Zo staat er binnenkort een teambuildingactiviteit gepland.”, aldus de enthousiaste Evelien Dhiedt.