Een advocaat gespecialiseerd in omgevingsrecht in Brugge en Gent

Als u ons inschakelt, bent u verzekerd van een deskundige partner op juridisch vlak. Een advocaat omgevingsrecht biedt uw bedrijf in regio Brugge, elders in West-Vlaanderen of in de omgeving van Gent, hulp op vlak van vergunningen en bij diverse ruimtelijke en milieutechnische keuzes. Hierbij kunt u denken aan onteigening, hernieuwbare energie en bodemverontreiniging. Onze professionals beschikken over kennis van verschillende disciplines. U schakelt Marlex in Brugge of Gent daarom in als u behoefte heeft aan ondersteuning van een advocaat omgevingsrecht, maar bijvoorbeeld ook voor juridische hulp bij vergunningen of bij onder andere:

updates

Onze expertise

Als u een advocaat van ons kantoor in Gent of Brugge inschakelt voor onze expertise in omgevingsrecht, begeleiden we u in de volgende domeinen: bodem en materialen, overheidsopdrachten en -contracten, agrarisch recht en pacht, handhaving, onteigeningen en hernieuwbare energie. Een advocaat van ons kantoor in Gent of Brugge kan u zowel helpen bij het financiële als burgerrechtelijke aspect van die domeinen van omgevingsrecht.

Deel uw wensen met ons

Als professioneel advocatenkantoor staan wij u graag bij. Onze advocaat omgevingsrecht uit Brugge, in West-Vlaanderen of Gent geeft ondersteuning op maat bij bijvoorbeeld het verkrijgen of opstellen van vergunningen. Wij geven u namelijk niet alleen advies, maar staan u bij als betrokken partner. Wenst u ons advocatenkantoor in te schakelen of heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Contacteer ons dan. Stuur een e-mail naar advocatenkantoor@marlex.be om uw vragen en wensen met ons te delen. Bellen is ook een optie. Hiervoor maakt u gebruik van het telefoonnummer +32 (0)50 83 20 38.