Onze advocaat helpt u met volgende zaken in Gent

Als u een advocaat van ons advocatenkantoor in Gent inschakelt, schakelt u geen klassieke advocaat in, maar een echte partner. We helpen ondernemingen met een gezonde ambitie onder andere in de volgende domeinen:

  • Projectontwikkeling
  • Sociaal recht
  • Fiscaal recht

Bij projectontwikkeling is de hulp van onze advocaat een grote troef. Er vaak veel partijen samenwerken bij projectontwikkeling. We zorgen ervoor dat alles vlot verloopt. Sociaal recht is een erg breed domein waar vooral uw HR-team mee bezig zal zijn. Enkele voorbeelden zijn  arbeidsovereenkomsten, sociale inspectie en ontslagen. Kortom, zaken waarbij een advocaat van ons advocatenkantoor in Gent uw team zeker kan helpen. Dankzij onze expertise in fiscaal recht, regelen we op een efficiënte manier alle zaken met betrekking tot belastingen.

updates

Neem contact op met ons advocatenkantoor in Gent

U merkt het, voor elke domein hebben we een gespecialiseerde advocaat in dienst bij ons kantoor in Gent die u kan helpen. Ook als u een advocaat in Brugge nodig heeft, zit u goed bij ons. Heeft u nog vragen voor onze experts? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 (0)50 83 20 38 of te mailen naar advocatenkantoor@marlex.be.